UNDERDELE

Her finder du alle vores underdele på ét sted. I underkategorierne finder du bukser, pants og nederdele. 

Du kan finde bukser, som tilhører en blazerjakke eller en bluse som et sæt, hvis du søger en klassisk, sporty og rå stil.

Vi har en Plus Size kategori, hvor underdele str. 42-56 er samlet.

UNDERDELE  108 varer

Viser 1 - 108 af 108
Viser 1 - 108 af 108

Find dit helt eget look med bukser fra Need Fashion. Her finder du anderledes styles, med god pasform og i flotte mønstre og farver. Vi har de klassiske bukser, hvis du er til det mere business-agtige look, eller de mere sprælske med mønster, der giver et skønt look med en flot bluse eller skjorte til. Vi har den mere rå stil, med baggy bukser, som du kan style med en t-shirt og jakke over. Er du til det sporty, finder du her os Needfashion.dk nogle modeller, der skiller sig ud fra mængden. De er sporty på den virkelig smarte måde, som du kan pifte op med en strik, eller en smart casual t-shirt. Alle bukserne kan du style med sneakers, støvler eller give dem et opsmøg og sætte smarte sandaler til. Du finder med garant en model, du vil synes om her på siden.

Er du til nederdele, kan du finde dem i underkategorien. Style en nederdel med en casual bluse, en ensfarvet t-shirt med en jakke over, eller en fin top med en blazer for en festligt look. En nederdel kan du bruge året rundt, det handler kun om den rigtige deniér på stømpebuksen.

I underkategorien Plus Size har vi samlet alle vores flotte bukser og nederdele fra ZOEY og No. 1 by Ox. Du finder med garanti en buks eller nederdel, du kan bruge til en bluse eller t-shirt, du har derhjemme. Det er meget let at finde en style fra et af de to danske mærker, da de begge kører en meget afslappet stil, med med rigtige gode farver, pasformer og snit.

Hos Needfashion.dk bestæber vi os på at have anderledes styles til gode priser. Vi har en stil, der er rå og feminin, som alle kan forholde sig til, uden det bliver for meget. Vores items bærer altid præg af den mode, der kan passe ind til alles klædeskab. Der vil altid være en model, du kan få til at passe til noget, du har i forvejen, som du lige stod og manglede. Vi kører altid i rolige farver, og mønstre, der ikke er vilde og alt for larmende. Altså en rolig stil, du kan mikse og matche som det passer dig. Om det er forår, sommer, efterår eller vintermode, så kan du altid finde noget til din garderobe her hos Needfashion.dk, der løfter det, du har i forvejen. Se meget gerne vores størrelsesguide nederst på siden, for at finde lige din størrelse.