ACCESSORIES

I denne kategori finder du smarte og flotte tørklæder, huer & handsker, armvarmere, hatte & huer, bælter og tasker samt vores meget populære bambusstrømper.

Tørklædene er bl.a fra skotske Powder Design, Lisa Beaumont, der er vildt med farver og teksturer.

Kvaliteten er høj, og udvalget er stort og anderledes. 

ACCESSORIES  73 varer

Viser 1 - 73 af 73
Viser 1 - 73 af 73

I kategorien Accessories hos Need Fashion finder du de skønneste items som halstørklæder, tørklæder, huer, vanter, handsker, armvarmere, bælter, tasker, hatte og strømper. Accessories er et vigtigt tilbehør, da det ofte er det, der lige gør en forskel, om det er til hverdagen eller du skal ud til fest. Vi har i mange forskellige prisklasser, og varianter, og skiller os ud ved at have nogle anderledes og farverige modeller i en høj kvalitet. Vi har en stor kollektion fra Powder Design, der en et skotsk brand, der er meget kendt for sine farverige kollektioner i meget høj kvalitet og for sine vidunderlige teksturer i tørklæderne. Designeren, Lis Beaumont, er i sig selv en meget farvestrålende og livsbekræftende designer, der via sine items bringer lys og glæde ind i sine kollektioner, så de smitter af på os, der bærer hendes modeller. Du vil finde samme følelse, når du her på siden ser dem. Der er den lækreste varme strik i de skønneste farvekombinationer, der er tørklæder i de fineste mønstre, og mange af dem har fine små knapper. Powder Design handskerne er lavet i kogt uld, der gør at de ikke forandrer sig. Du har de handsker i flere år, da de ikke giver sig som vi kender fra et par læderhandsker. De er skønne.

Du finder tasker og bælter, samt hatte fra Hoppipolla Headwear, se hoppipolla.dk for flere modeller i farverige huer og kasketter. Hopipolla´s suveræne hatte giver lige det look, der samler et flot sæt. Du finder hattene i farverne sort, grå og brun. Derudover fører vi de kendte og stærkt vanedannende bambus strømper fra danske Festival Strømper. Det er nok de bedste og blødeste strømper, og kan varmt anbefales herfra. Når du først er begyndt at bruge dem, så er der ikke andre, der kan måle sig med dem.

Har du et spørgsmål til Needfashion.dk om accessories eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer på ethvert spørgsmål, hurtigt og professionelt. Vi guider dig gerne igennem materiale, farver, sammensætninger og andet, så du kan shoppe lige det accessories, du måtte stå og mangle. Eller mangler du en forklaring til en model eller item, måske en størrelse eller længde, så svarer vi også gerne på det.