Betaling & levering

Når du har bestilt en vare på www.needfashion.dk, modtager du automatisk en ordrebekræftelse via mail.

Her vil du kunne se forsendelsesmåden, du har valgt, og samtidig se din faktura. Gem denne mail til evt. senere brug ved en eventuel reklamation. Du kan også se din ordre og downloade din faktura på din konto. Log ind på www.needfashon.dk ved hjælp af din e-mail adresse og adgangskode (som du oprettede samtidig med at du placerede din første ordre) Gå til sektionen "Ordreoversigt" på din konto ved at klikke på "Min konto" fra vores website. 

Priser 

Alle priser på needfashion.dk er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Til prisen skal lægges evt. forsendelsesomkostninger. Vi tager forbehold for fejl og prisændringer. Der er  Track & Trace på forsendelserne igennem forsendelsesfirmaet GLS.

Levering

Dine varer vil under normale omstændigheder blive afsendt 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Need Fashion beregner portoomkostninger ud fra ordrens samlede vægt, forsendelsesdestination samt forsendelsesmetode. Vi sender til GLS pakkeshop.

Betaling 

Betaling kan ske med Dankort, VISAkort, Masterkort, og Mobile Pay. Ved betaling med VISA/Dankort trækkes betalingen først fra dit kort, når varen afsendes fra Need Fashion - og altså ikke i det øjeblik, du har tastet dine kortoplysninger. Alle priser er incl. moms og gebyrfrit. 

Garanti og reklamation

Ved returnering/ombytning/reklamation, bedes du kontakte os først pr. mail. Need Fashion yder 2 års reklamationsret ifølge købeloven.

Tjek altid dine varer ved modtagelsen. Hvis en vare er blevet skadet under forsendelsen, skal du hurtigst muligt eller senest den efterfølgende hverdag kontakte os på tlf. +4520326397, eller sende os en mail på info@needfashion.dk.

Ved fejl og mangler på din leverede vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og senest 14 dage efter modtagelsen returnere varen.  

Du skal returnere varen til:

Need Fashion

Frederikslundvej 22

4200 Slagelse

Returnering

Du har fuld returret, når du har købt en vare hos Need Fashion. Ønskes en vare returneret, skal du 14 dage indenfor modtagelsen kontakte os, og returnere varen i ubrugt, intakt og original tilstand.

Den originale prislabel skal sidde på varen. Vi refunderer ikke brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand som ved leveringen. 

Ved fortrydelse af en købt vare, er du selv ansvarlig for portoen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling. 

Vær opmærksom på, at retten til at reklamere over synlige fejl og mangler på varen bortfalder, hvis fristen ikke overholdes.

Ved bytning af en vare, skal du sende varen retur til os, så tilbagebetaler vi beløbet til dig. Herefter køber du en ny vare.

Returnering af varer

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du udfylde og vedlægge denne returseddel i pakken, når du sender den retur til os

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, der er blevet anvendt ved købet, for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Vi forbeholder os ret til at tilbageholde betaling, til vi har modtaget den returnerede vare.

VIGTIGT: Hvis varens værdi er forringet, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist grundet:

- varen er blevet beskadiget, mens du har haft ansvaret for den,

- du har taget varen i brug,

- du har håndteret varen på en måde, der var unødvendig for at kunne fastslå varens art, egenskaber og måden, den fungerer på,

- du har ifølge fortrydelsesretten ikke fulgt de begrænsninger, der følger af plombering, varetype etc.