SMYKKER

Her finder du vores meget store udvalg af smykker - til kvinder og mænd - fra det svenske smykkemærke OXXO Design.

Vi er stolte over at præsentere dem for dig! Du finder en masse anderledes smykker her - rå & feminine i høj kvalitet.

Udvalget er smykker & ure til kvinder og mænd. Vi udvider løbende denne kategori, så du kan finde flere model...

Her finder du vores meget store udvalg af smykker - til kvinder og mænd - fra det svenske smykkemærke OXXO Design.

Vi er stolte over at præsentere dem for dig! Du finder en masse anderledes smykker her - rå & feminine i høj kvalitet.

Udvalget er smykker & ure til kvinder og mænd. Vi udvider løbende denne kategori, så du kan finde flere modeller med tiden.

Lad dig inspirere...

Mere

SMYKKER  142 varer

Viser 1 - 142 af 142
Viser 1 - 142 af 142

Smykker – et stort og anderledes udvalg til kvinder og mænd

Er du til anderledes smykker i høj kvalitet – enten til dig selv eller en du holder af, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi samlet hele Need Fashions store online udvalg af smykker og ure til kvinder og mænd, der har en kollektion, der spænder fra korte og lange halskæder, armbånd til øreringe og ringe. Alle smykker er fremstillet i naturlige og gode materialer, der, hvis man passer godt på dem, kan holde lang tid. Vil du passe ekstra godt på dine smykker, anbefaler vi, at du læser vores smykkepleje, der guider dig til, hvordan du passer godt på alle dine smykker, så du bevarer dem lang tid. Smykkerne kan gå i arv fra generation til generation, og blive et værdifuldt item, der kan skabe minder. Plejen er meget enkel, man skal bare huske det, samtidig med at man skal opbevare smykker på den rigtige måde, hvad enten om det er ægte smykker, eller smykker i stål med læder og fjer. Pleje er vigtigt, så du kan bevare dine smykker længe.

Vi er overbevist om, at der findes smykker til alle, om du er til de enkelte, dem der er store og kraftige, dem der larmer og fylder, eller om du er til boheme-stilen, med fjer og læder. Mange ændrer stil, ligesom med ens tøjstil. Det skal passe sammen, derfor mener vi at vi kan tilbyde et stort sortiment, der opfylder de krav og ønsker, du måtte have. Nogle bruger slet ikke smykker, men et ur kan gøre det ud for deres smykke. Vi har et flot og anderledes udvalg af modeure til kvinder og mænd, så  der kunne være lige det ur, du ville synes om, og falde i lige din smag. Vores ure fra OXXO Watches, er ure i høj kvalitet. Urene er certificerede ure, såkaldte Miyota-ure. Det er modeure med detaljer, du ikke ser andre steder. Ure, der kan kombineres som et smykke til nogle af de armbånd, der passer til. Om det er sølv, guld, rødguld eller stål.

Vi er stolte over at præsentere vores flotte udvalg af smykker fra OXXO Design for dig. Fordi vi ved, de er så anderledes – og kvaliteten er høj. Det er designersmykker, der værdsætter deres specifikke skønhed. OXXO Design er et svensk smykkebrand, der har været på markedet i 15 år. OXXO er kendt for deres enkle og friske linjer, der holder deres høje kvalitet. Alle smykkerne er bly og nikkelfri, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Smykkerne består af materialer som rustfrit stål, sølv, guld og kobber, med raffinerede indsætninger som Swarovski-krystaller, glas, halvædelsten og ægte læder.

Kombiner dine smykker - til din egen stil

Mange af smykker kan kombineres som sæt eller sættes sammen, så du bygger din helt egen stil. Smykkerne er i en stor og anderledes variation, med så mange detaljer, både som skrift, statements, farver, farvekombinationer, sten, perler, similisten og fjer. Specielt fjer i halskæderne og øreringene findes i forskellige farver, og er selvfølgelig ægte fjer. Det giver et virkelig flot look, der er i boheme-stilen, uden dog at larme for meget, da de ægte fjer er fine og lette, og giver et smart udtryk. Brug dine smykker til hverdag og fest, kombiner dem på kryds og tværs, og mix dem med dem, du plejer at have på i dagligdagen. Vi har alle nogle smykker, vi aldrig tager af. Nogle smykker, vi har fået i gave, eller købt et specielt sted, og som virkelig har stor betydning for os. Dem skal vi selvfølgelig bruge, med vi kan sætte dem sammen med et nyt smykke, og derved pifte dem op, så de får en ny betydning for os. Så ser vi dem på en helt ny måde – og får brugt smykkerne meget mere. For det er smykker, der kan redde ethvert outfit, smykker, der kan løfte et sæt tøj. Når du lige står og tænker- der mangler noget, jeg ved bare ikke hvad det er. Nogle skal guides og have idéerne udefra, og se det på andre. Nogle tager dem bare på, og er klar til at gå ud og vise, hvem man er. Det er det, smykker kan.

Køb dine smykker online hos Need Fashion

Det er let og enkelt at købe dine smykker hos Need Fashion. Her finder du de anderledes smykker, du ikke ser andre steder. Du kan i ro og mag sidde og se hele udvalget, finde lige det, du synes om, og meget enkelt vælge din betalingsform og leveringssted. Lige hvad der passer dig, når det passer dig. Du får altid pakket din bestilling smukt og sikkert ind, samtidig med du altid får hurtig levering med GLS og fri fragt ved køb over 500.- dkk. Dertil kommer, at du let kan få byttet eller returneret din vare, hvis du skulle fortryde dit køb. Læs mere om vores handelsbetingelser her, og køb trygt dit næste smykker online her hos Need Fashion. Vi garanterer dig god og professionel service og høj kvalitet.