OXXO DESIGN SMYKKER

Smykkerne er skabt af den svenske designer Anna Larsson.

 

Alle OXXO design smykker er bly og nikkelfri.

 

OXXO design skaber smykker til modeentusiaster.

Smykkerne er alt fra trendy til mere klassiske smykker med en meget høj kvalitet.

 

OXXO design smykker er lavet af rustfrit stål eller messing / legering, som derefter er belagt i sølv, guld og rødguld. Plateringen er på 1-1,5 mikron, som er en tyk legering til smykker (næsten 3 gange så tyk som konkurrerende mærker i samme prisklasse). Alt læder og ruskind er ægte. Stenene er Swarovski eller kvaliteten lige under Swarovski. OXXO design smykker bruger også halvædelsten.

 

Alle ringe og andre dele af kollektionen er lavet af rustfrit stål. Dette betyder, at det er rustfrit stål lige igennem og kan klassificeres som et "ægte" smykke. Det varer evigt, og du kan endda gå i brusebad med det. Smykker i rustfrit stål har et specielt mærke, der siger rustfrit stål.

 

URE

Urene er certificerede ure, såkaldte Miyota-ure. De er i stål med Swarovski sten. Urene har samme høje kvalitet som Guess og Armani, men til en meget bedre pris.

OXXO Watches er et svensk brand, der har været på markedet i næsten 15 år, og er kendt for sine detaljerede og eksklusive kreationer.  OXXO ure er rene modeure med lidt færre funktioner, men det mere veludformede design. OXXO ure er alle i rustfrit stål, og der arbejdes meget med at blande materialer og farver. Nogle modeller er med farvede urskiver i metal eller i unikke kombinationer. Hvis du leder efter et ur, der skiller sig ud i mængden og fungerer som et smukt smykke, er OXXO uret lige det rette for dig. Designet er feminint, og Swarovski-krystaller og andre dekorationer er ikke usædvanlige.

 

SMYKKEPLEJE

Den bedste smykkerenser er en blød klud. Puds dine smykker jævnligt, også din urrem.

Alt guld og sølv vil med tiden oxidere.  De kan med tiden få en generel mørkfarvning af overfladen.

Er dine smykker belagte, så opbevar dem på et tørt sted for at undgå en for høj luftfugtighed, der kan få dem til at oxidere hurtigere. Dette gælder som sagt ikke rene stålsmykker.

Vi anbefaler du tager dine smykker af, når du skal dyrke sport, sove og bade.